Foto: Mario Kovač
Sasvim neočekivana suradnja dolazi iz radionice Hladnog piva. Naočigled nespojiv zvuk punk rocka sa slatkim popom predstavlja “feel good” nostalgični moment, a glas koji ga je najbolje dočarao u pjesmi “Carpe diem” bio je glas Sanje Doležal.
Iako je godina i pol bez ijednog koncerta pred živom publikom ostavila je traga na svima,  Hladno Pivo se opet pokazalo kao tvrd orah pa vam umjesto kataklizmične žalopojke nude “Carpe diem”, gitaristički disko mutant s dvije glave o tome kako čovjek može  živjeti i prije vikenda.
“Sanja Doležal dobila je radio mjesto iritantno nasmiješene voditeljice, a tek kad se pokazala na poslu dopustili smo joj da nam zapjeva na refrenu. Proročanstvo nam je govorilo da tamo negdje na Mliječnoj stazi postoji čovjek dovoljno perverzan da takvo dvoglavo čudovište pretvori u nešto barem nalik spotu i da ćemo ga prepoznati čim ga ugledamo. Nismo očekivali baš tako jasan znak s nebesa kao što istetoviran naslov pjesme  preko podlaktice najvećeg majstora trasha Mario Kovača. Rezultat je ovo glazbeno vizualna nakaza nakon koje se teško ponovno uozbiljiti.” – rekao je Mile Kekin.
A najveći majstor trasha, kako  su ga nazvali iz benda, redatelj spota Mario Kovač je zaključio:
“Obzirom da mi je ekipa iz benda dala otvorene ruke da se zezam sa spotom u maniri meni najdraže filmske estetike trasha, moram priznati da sam uživao snimajući ovaj materijal a na trenutke sam se osjećao kao direktor nekog suludo nadrealnog cirkusa. Nadam se da će i gledatelji osjetiti dio te atmosfere!”
Novu pjesmu Hladnog piva slušajte i digitalno.