Najpoznatiji vinkovački rock cover band Bruno & +40 nastupit će uživo sutra 20. rujna u kultnom vinkovačkom okupljalištu – Rock Clubu Saloon (Glagoljaška 15, Vinkovci). Ako me sjećanje dobro služi, bit će im to prvi nastup ondje nakon travanjskog koncerta održanog prije točno 5 mjeseci…
Njihove obrade se baziraju najčešće na jugoslavenskoj rock i pop glazbi 80-ih, dobu kada je ljudima glazba puno značila, kada su se kupovale ploče i kazete, vremenu bez mobitela i s tek pokojim računalom u kućama i stanovima… ali se zato izlazilo, družilo i sviralo… i to jako jako dobro.
Bruno & +40 će nas stoga podsjetiti na to posljednje zlatno razdoblje velikih hitova koje su izvodili i s kojim su harali Bijelo dugme, Atomsko sklonište, Divlje jagode, Prljavo kazalište, Azra, Film, Haustor, Leb i sol, Zana, Bajaga, Zabranjeno pušenje, Ekatarina Velika, Električni orgazam, Disciplina kičme, Partibrejkers, Psihomodo pop, Hladno pivo, Denis&Denis, Majke i mnogi drugi.
Bruno & +40, u sastavu Bruno Vučko na bubnju, Hrvoje Vučko na bas gitari, Darako Janjić na ritam gitari i vokalu te i Krešimir Janošić na solo gitari / nabrijani su i odlučni “pogoditi u žicu” svakog posjetitelja “njegovom pjesmom”. Naravno, do kasno u noć ili još vjerojatnije do rano u jutro.
I da ovu najavu završimo riječima Darka Janjića koji na svoj način najavio koncert parafrazirajući Zabranjeno pušenje i pjesmu “Bos il’ hadžija” – “Pos’o je dobar a para laka… jedva čekamo petak!”
I mi isto, što znači da se vidimo u Saloonu sutra u petak 20. rujna oko 21 sat!
Ulaz je besplatan!