26 C
Vinkovci
Utorak, 28. lipnja 2022.

Povodom Record Store Daya Florence + The Machine objavili novu pjesmu i spot

Više od autora

- vl promo-
Bez ikake najave, Florence Welch nas je zajedno sa svojim mašinama ugodno iznenadila objavom nove pjesme – Sky Full Of Song! Nova je pjesma predstavljena povodom skorašnjeg Record Store Day-a, 21. travnja, te će biti objavljena kao 7” vinil.

Dok čekamo vinilno izdanje, pjesma je već dostupna u digitalnom obliku – u Hrvatskoj putem Deezera i Google Playa, a predstavljen je i prateći videospot, redatelja A.G. Rojasa.

‘Ova je pjesma ‘pala s neba’, u svojoj potpunoj formi’ otkriva Florence o novom materijalu i nastavlja ‘Ponekad kada često nastupate, poletite toliko visoko i postane teško vratiti se na tlo. Beskonačno jurite gore dolje, i samo želite da vas netko spusti na zemlju i dovede natrag k sebi. To je nevjerojatan, gotovo nebeski, ali istovremeno vrlo usamljeni osjećaj.’

Record Store Day vinilno izdanje ‘Sky Full Of Song’ će uz naslovnu pjesmu sadržavati i snimku ‘New York Poem (For Polly)’, pjesmu uzetu iz knjige Useless Magic; kolekcije stihova, naslovnica i poezije Florence Welch, što će ujedno biti i njena prva knjiga.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno