2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Povratak Rizola nakon dvadeset godina pauze!

Više od autora

- vl promo-m_rizol_pvratak_rizola-s-novim-albumom

RIZOL, glasan i jasan garage r’n’r band iz zagrebačkog Španskog predstavit će 29. travnja u Tvornici kulture novi album nazvan Strategija u izdanju Croatia Recordsa, nakon gotovo dvadeset godina izdavačke pauze.

Okupljeni u jednoj od prvih postava koju čine Marko, Bojan, Čana, Krešo i Jadranko Rizoli će odsvirati svih dvanaest i pol novih pjesama uz nekoliko starih favorita. Iako se činilo da album koji je uglavnom nastao krajem prošlog stoljeća neće nikada ugledati svjetlo dana stvari su se promijenile. Jedan poziv od prije godinu dana pokrenuo je još jednom stari stroj.

Premijeru novog početka Rizoli su odradili kao predgrupa na lanjskom zagrebačkom i riječkom koncertu Električnog orgazma što je bio zapravo nekakav prirodni put obzirom da su im se putevi u prošlosti križali desetak puta na različitim koncertima. Tim nastupima podsjetili su stariju publiku kako zvuči Rizolova gitarska baražna vatra, a onu nešto mlađu publiku su mahom ostavili u pozitivnom čudu.

Da sve bude u znaku nekih prošlih vremena Rizolima će se pridružiti Ivanka Mazurkijević (gošća na jednoj pjesmi na albumu ‘Strategija’) te zabočka Zadruga.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 25 kn. Na dan koncerta cijena će iznositi 35 kn.

VIDEO: Dolazi noć

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno