23 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Poznat je raspored utakmica kvalifikacijskog turnira

Više od autora

- vl promo-

Pred ŽOK Vinkovci vrlo je značajan vikend. Nakon što su nedavno izabranice trenera Stipe Tomića podigle pehar namijenjen za prvakinje Prve B Odbojkaške lige – Istok, sada je na rasporedu kvalifikacijski turnir za viši rang.

Kao što smo već ranije objavili, Vinkovcima je pripalo domaćinstvo turnira, a on će biti odigran u subotu i nedjelju u dvorani Lenije. Na njemu će, osim vinkovačkog kluba, sudjelovati još ŽOK Ribola Kaštela II, OK Velika Gorica i OK Umag.

Prve će na teren istrčati Vinkovčanke i Kaštelanke, a taj je susret zakazan za subotu u 9:30. U podne će snage odmjeriti Velika Gorica i Umag, a istoga dana program će nastaviti utakmice Ribola Kaštela II i Umag (17:30) te Vinkovci i Velika Gorica (19 sati).Preostale dvije utakmice odigrat će se u nedjelju. Prvo će u 9:30 zaigrati Velika Gorica i druga ekipa Ribole Kaštele, a posljednja utakmica na rasporedu je u 12 sati, kada će Vinkovčanke pobjedu tražiti protiv ekipe Umaga.

Podsjećamo, prve dvije ekipe na ovome turniru bit će promovirane u viši rang, odnosno osigurat će drugoligaški status.

Pozivamo navijače da dođu, uživaju u odbojci te da podrže i navijaju za Vinkovce. Nadamo se kako ćemo ostvariti naš cilj, a to je plasman u viši rang”, rekao je Stipe Tomić, trener ŽOK Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno