7 C
Vinkovci
Nedjelja, 27. studenoga 2022.

Predstavljamo vam trailer i poster Lego Ninjago filma

Više od autora

- vl promo-Lego Ninjago Film (Trailer i poster) [poster]Od studija koji je složio Lego film i Lego Batman film, dolazi nova avantura iz franšiza a koja će se zvati ‘Lego Ninjago film’.

Mladi Lloyd aka Zelena Ninja će se zajedno sa svojim prijateljima, koji su svi tajni ratnici, boriti za Ninjago grad. Pod vodstvom mudrog kung fu majstora Wua, morat će pobijediti zlog Garmadona, koji je ujedno otac mladog Lloyda. U ovoj epskoj borbi oca i sina, nedisciplinirani tim suvremenih ninja morat će naučiti surađivati zajedno kako bi oslobodili svoju pravu snagu.

U originalnoj verziji Jackie Chan (Kung Fu Panda, The Karate Kid) daje glas Master Wuu, Justin Theroux (Magamind 2, The Leftovers) je Garmadon, Dave Franco (Neighbors 2: Sorority Rising) je Lloyd, a Olivia Munn (X-Men: Apocalypse) Lloydova mama, Koko.

Producenti su Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller i Roy Lee, koji su ranije surađivali na ostalim Lego filmovima, zajedno s Maryannom Gargerom (Flushed Away).  Chris McKay, Seth Grahame-Smith, Jill Wilfert, i Keith Malone su izvršni producenti. Scenaristi su Hilary Winston, Bob Logan i Paul Fisher, a inspiracija za cijelu priču potječe od Lego igračaka.

Lego Ninjago film u distribuciji Blitza, u kina stiže u rujnu ove godine.

TRAILER SINKRONIZIRANI: LEGO NINJAGO FILM [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno