26 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Preminuo muškarac koji se zapalio benzinom na Markovu trgu

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Kako javlja danas.hr, od posljedica teških opeklina IV. stupnja, u Traumatološkoj klinici u Zagrebu, večeras je preminuo 57-godišnjak koji se zapalio benzinom tijekom prijepodneva na Markovu trgu u Zagrebu.

Opečeno mu je bilo 90 posto tijela i liječnici su odmah rekli kako je u teškom stanju.

“Muška osoba koja se danas, 11.6.2024., samozapalila na Markovom trgu u Zagrebu te je bila zbrinuta na Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u jedinici intenzivnog liječenja je usprkos poduzetim naporima liječnika preminula od zadobivenih ozljeda iza 21 sat”, potvrdio je za danas.hr izvor iz bolnice.

Kako je, između ostalog, izvijestila policija, policajac koji obavlja poslove osiguranja uočio je mušku osobu kako se polijeva tekućinom te je krenuo prema njemu u trenutku kada se samozapalio.

Policijski službenik je odmah aparatom za gašenje požara krenuo gasiti i ubrzo ugasio plamen.

Nakon stravičnog čina premijer Andrej Plenković, sa suradnicim s kojima je bio na sastanku, izašao je pred zgradu u šoku. Liječnica iz obližnje ordinacije pružala je prvu pomoć muškarcu, a po dolasku Hitne medicinske pomoći, ozlijeđeni je hitno  prevezen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno