Priča o simpatičnom Eddieju orlovskog srca!

0
902

f_eddie-zvan-orao_uskoro-u-kinu

Već ovog tjedna, od četvrtka 14. travnja moći ćemo pogledati simpatičan, zabavan i optimističan film inspiriran stvarnom pričom o Michaelu Eddieju Edwardsu zvanom Eddie the Eagle. Riječ je o filmu EDDIE ZVAN ORAO (Eddie The Eagle 2016.) a govori o hrabrom britanskom skijaškom skakaču koji nikad nije izgubio vjeru u sebe, čak i kad ga je cijela nacija otpisala. Pomoću karizmatičnog i buntovnog trenera (Hugh Jackman), Eddie će osvojiti srca svih gledatelja Zimskih olimpijskih igara u Calgaryju 1988.

Eddiejeva priča nadahnjuje. Iako nikada nije bio nadaren za sport, od najranije dobi posvetio se jednom cilju: postati Olimpijac. Najveći problem je bio što Eddie nikada prije nije skakao! Ipak, prevladao je nepokoriv sportski duh i uspio je nabaviti i posuditi opremu te je 1987.godine bio jedini britanski kandidat za Svjetsko prvenstvo, i 55. mjesto bilo je dovoljno da se kvalificira za Zimske olimpijske igre u Kanadi.

Calgary je tamo doslovno poletio. Bio je posljednji u oba skoka, 70 i 90 metara, ali mediji su ga obožavali i ubrzo dobiva nadimak Orao. Postao je prava zvijezda, pa je bilo samo pitanje vremena kada će nastati i film o ovom neočekivanom junaku koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

Pripremite se za film koji će vas oraspoložiti, nasmijati, možda i rasplakati, ali svakako učiniti zadovoljnima nakon izlaska iz kino dvorane.

TRAILER TITLANI