3 C
Vinkovci
Petak, 2. prosinca 2022.

Prijave za fotonatječaj „Čitam, skitam, fotografiram” traju do 10. listopada

Više od autora

- vl promo-Mjesec hrvatske knjige ove će godine biti posvećen mladima, a Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci dio svog programa posvetila je upravo njima.

Jedan od njih je i fotonatječaj pod nazivom „Čitam, skitam, fotografiram” u kojemu je zadatak uslikati svoju najdražu knjigu u prepoznatljivom slavonskom okruženju. Na natječaj se mogu prijaviti osobe od 15 do 30 godina, a rok traje do 10. listopada, dok će se sama izložba održati 17. listopada u 18 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci.

Foto: Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci

Fotografije mogu biti i u boji, ali i crno-bijele, autor može sudjelovati s najviše njih tri te moraju biti u digitalnom obliku u .jpg/.jpeg formatu veličine fotografije ne veće od 4 MB, a trebaju biti snimane fotoaparatom ili mobitelom.

Fotografije, njihov naziv i podatke (ime i prezime, godinu rođenja, ulicu i kućni broj, grad, e-mail, broj mobitela) šalju se na odjelzaodrasle@gkvk.hr, a knjižnica stječe pravo na korištenje istih u svrhu natječaja i izložbe te njihove promidžbe bez ikakve naknade.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno