4 C
Vinkovci
Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Prije nastupa u Puli Madeleine Peyroux objavila album naslovljen Anthem

Više od autora

- vl promo-Već je 22 godine na sceni, a sada se predstavila s osmim albumom Anthem! Novi album i nove autorske pjesme Madeleine Peyroux predstavljaju odličnu uvertiru za njezin skorašnji koncert u Puli!

Ovaj album je svakako njezin najveći projekt do sada. Osim nje, brojni poznati glazbenici pridružili su joj se u stvaranju ovog albuma. Tu su: Patrick Warren (Bob Dylan, Bruce Springsteen, Lana Dey Rey), Brian MacLeod (Leonard Cohen, Tina Turner) i David Baerwald (Sheryl Crow) – svaki od njih je dao svoj autorski doprinos i pomogao u stvaranju ove jazz poslastice. Album “Anthem” producirao je Larry Klein (Joni Mitchell, Tracy Chapman), četverostruki vlasnik nagrade Grammy.

Bitnu ulogu u inspiraciji imali su nedavni izbori za američkog predsjednika. Autori su aktivno pratili vijesti tijekom nekoliko mjeseci i u tome našli veliku inspiraciju. Jako su pazili da na savršen način izbalansiraju javni svijet i privatni život pojedinca, kako bi na kraju dobili savršenu ravnotežu crnog humora i sažaljenja.

Madeleine Peyroux svoju glazbenu priču započela je na ulicama Pariza gdje je svirala s lokalnim glazbenicima. Sve to dovelo ju je do velikih dvorana i pozornica širom svijeta. Na njenoj karti već su se našli brojne zemlje širom svijeta, a uskoro će se naći i Hrvatska. Peyroux će nastupiti u Istarskom narodnom kazalištu u Puli, 10. prosinca ove godine. Cijena ulaznica je 100 kuna, a ulaznice su dostupne putem sustava Eventim.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno