3 C
Vinkovci
Subota, 20. travnja 2024.

Prima predstavila novu kolekciju na međunarodnom M.O.W. sajmu

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Na površini od preko 580 kvadratnih metara, Prima je predstavila novitete iz asortimana tapeciranog i masivnog namještaja.

Na ovom međunarodnom sajmu, Prima se dugogodišnjom prisutnošću i mnogobrojnim artiklima pozicionirala među najvećim europskim proizvođačima sjedećih garnitura, kreveta i blagovaonskih setova.

Foto: Prima namještaj

Namještajem osmišljenim u vlastitom razvojnom timu dizajnera, Prima je ovogodišnjim asortimanom ostvarila pomak u ponudi materijala i funkcija u skladu s uvijek brzo promjenjivim trendovima i zahtjevima tržišta.Naglasak je bio na ponudi rješenja za različite prostore, potrebe i ukuse. Kolekcija se potpuno prilagođava odabirom željenih udobnih ispuna u sjedištima garnitura i stolica, ponudom različitih dimenzija artikala te kroz modularnost i funkcije unutar pojedinih programa i setova.

Foto: Prima namještaj

Novitet u predstavljenim materijalima svakako čine keramika i prirodni kamen u blagovaoničkim setovima. Time su nova kreativna rješenja uspješno usklađena s trajnom naklonjenošću kupaca prema ostalim prirodnim materijalima poput drva, eko-kože i metala. Pažljivim oblikovanjem ostvaren je iskorak i u ponudi ergonomski oblikovanih komada tapeciranog namještaja, upotpunjen izborom ispuna, materijala i tkanina zanimljivih tekstura ugodnih na dodir.

Foto: Prima namještaj

Posebna pažnja posvećena je i oblikovanju samog izložbenog prostora. Već prepoznatljiv Primin novi vizualni identitet upotpunjen je svjetlećim vizualima, velikim brojem dekoracija, rasvjete i tepiha te manjim pregradama, kako bi se oblikovali ambijenti s posebnom atmosferom i mnogobrojni proizvodi pregledno istaknuli na najbolji mogući način.

Foto: Prima namještaj

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno