30 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Prisegnuo Ivan Bosančić: Još snažnije i opsežnije radit ću za moje Vinkovce

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Vinkovačka uzdanica u 11. sazivu Hrvatskog sabora je gradonačelnik Ivan Bosančić (HDZ). Kao jedan od najuspješnijih gradonačelnika u Hrvatskoj, saborski mandat osvojio je s više od 6.100 glasova u V. izbornoj jedinici na parlamentarnim izborima održanim 17. travnja. Evo što je netom nakon prisege poručio sugrađanima:

„Danas prije svega želim zahvaliti svima koji su mi ukazali povjerenje na travanjskim izborima. Vaša potpora je najvažniji dio novog političkog puta kojim sam krenuo kako bih bio u prilici, uz gradonačelničke obveze, još snažnije i opsežnije raditi za moje Vinkovce, za našu županiju i cijelu Slavoniju. Biti zastupnik u Hrvatskom saboru velika je čast i velika odgovornost, ali i obveza da bez kompromisa i zadrške dam sebe u ostvarenju cilja razvijene, bogate, sigurne i ponosne Hrvatske”, poručio je sa saborskog mjesta gradonačelnik Vinkovaca na svom Facebooku.


Među desetoricom predstavnika Vukovarsko-srijemske županije prisegnuli su Nikola Mažar i Josip Šarić umjesto Marina Piletića (HDZ), Ivan Penava, Josip Dabro, Stipo Mlinarić i Tomislav Josić (DP), Mario Milinković (SDP), Marijan Pavliček (Hrvatski suverenisti) i Dragana Jeckov (SDSS). Treći put Gordan Jandroković (HDZ) izabran je za predsjednika Sabora sa 144 glasa za i 6 protiv.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno