20 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

U prodaji novi album Iggyja Popa Post Pop Depression

Više od autora

- vl promo-m_iggy-pop_post-popdepression_novi-album-u-prodaji

Iggy je ripremio je novi studijski album u suradnji s Joshom Hommeom, koji je glavni i odgovorni za produkciju izdanja. Naslov Post Pop Depression (Caroline / Universal), 17. je po redu Iggyjev studijski album.

Ova zajednička suradnja započela je vrlo jednostavno – jezgrovito sročenom porukom Iggyja Popa prema Joshu, a na kraju su se čitavoj priči pridružili i Dean Fertitia (Queens Of The Stone Age, Dead Weather) i Matt Helders (Arctic Monkeys); obojica su od samog početka postali intergralni dio u procesu stvaranja i oblikovanja zvuka novog materijala.

Post Pop Depression je album je kakvog je Iggy već duže vrijeme priželjkivao, što je i sam priznao, a u Hommeu je našao glazbenika, producenta, suradnika i prijatelja koji mu je omogućio stvaranje u potpunoj slobodi kreativnosti i uma. Kako im je pošlo za rukom, Iggy i Joshua predstavili su kroz čak četiri pjesme – od najavnog singla Gardenia, preko pjesama Break Into Your Heart, Sunday, do posljednje u nizu American Vahalla.

Novo izdanje donosi ukupno 9 pjesama, a objava će biti popraćena i koncertnom turnejom – originalnoj postavi koja je stvarala album, pridružit će se dodatno Troy Van Leeuwen i Matt Sweeney.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno