“Daniel Craig ponovno će glumiti Jamesa Bonda u filmu “No Time do Die”. Film će se premijerno prikazati 3. travnja 2020. u Ujedinjenom Kraljevstvu, a 8. travnja u SAD-u”, objavljeno je na službenom Twitter profilu 007.
Snimanje novog filma, ranije poznatog samo kao Bond 25, započelo je u travnju na Jamajci kada su producenti najavili da će osvajač Oscara, Rami Malek utjeloviti glavnog negativca u posljednjem nastavku unosne britanske špijunske franšize.
Craig je 2017. potvrdio da će po peti put glumiti britanskog tajnog agenta 007.
U novom filmu Bond će uživati u mirnom životu na Jamajki nakon napuštanja tajne službe dok ga ne posjeti stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e i zatraži njegovu pomoć.
Bond odlazi u misiju spašavanja otetog znanstvenika, a pritom će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom.
‘No Time to Die’ trebao je stići u kina u studenom 2019., ali su pomaknuli datum na 2020. nakon što je dosadašnjeg redatelja Britanca Dannyja Boylea zamijenio Amerikanac Cary Joji Fukunaga.
Film se također snima još u Londonu, Italiji i Norveškoj. Ralph Fiennesponovno će glumiti lika M, Naomie Harris utjelovit će Moneypenny, a Ben Whishaw ostaje Q.
James Bond franšiza jedna je od najunosnijih u filmskom svijetu. ‘Spectre’ iz 2015. je zaradio 880 milijuna dolara, a ‘Skyfall’ iz 2012. više od milijardu dolara.
Izvor: tportal