21 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Profesionalni vojnik Petar Nižić objavio singl i spot za pjesmu Bezuvjetna ljubav

Više od autora

- vl promo-


Petar Nižić mladi je glazbenik iz Splita, često ga nazivaju hrvatskim James Bluntom jer je kao i poznati svjetski glazbenik po profesiji vojnik, a u duši umjetnik koji živi za glazbu.

Dugo se bavi glazbom, a sada nam predstavlja svoj novi singl imena ‘Bezuvjetna ljubav’. ‘Riječ je o ljubavi koja ne traži ništa zauzvrat, ljubavi kao duhovnosti, ljubavi koja je utočište, univerzalnoj energiji koja nas pokreće’, kaže Petar o temi pjesme. Inspiraciju je pronašao u ljubavi prema voljenoj ženi kojoj je i posvetio pjesmu. No, tu ljubav ne staje, nastavlja se u obliku povezanosti s njegovom kćerkicom koja igra i glavnu ulogu u njegovom prvom spotu za istoimenu pjesmu. Uživa u ulozi oca i smatra roditeljstvo oblikom bezuvjetne ljubavi.

Kaže kako živi za glazbu koja mu je uz njegovu obitelj najvažnija stvar u životu. Samostalno piše svoju glazbu, uživa u cjelovitom kreativnom procesu stvaranja skladbi. ‘Dugo sam radio na ovoj pjesmi.Jako sam zadovoljan kako zvuči jer po prvi put potpisujem pjesmu kao autor i producent.’, kaže Petar Nižić koji se široj javnosti predstavio prošle godine u showu RTL-a ‘Zvijezde’.

Nakon glazbe slijedi posao. Naime Petar je vojnik je Hrvatske ratne mornarice, čast mu je služiti domovini i njezinim ljudima. Stacioniran je u Splitu odakle kreće na radne zadatke.

U glazbenom smislu divi se glazbenim genijalcima mediteranskog zvuka – Gibonniju, Oliveru, Tediju Spalatu. Smatra kako njihova glazba u sebi nosi zvukove, mirise i vizure Dalmacije, najbolje priča priče o njezinim ljudima i životima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno