32 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Projekt “I ja sam sportaš” za osobe s invaliditetom i djecu s poteškoćama u razvoju

Više od autora

- vl promo-
Novosti
Novosti
mario.brcic@novosti.hr

U četvrtak, 22.08.2019. godine, s početkom u 17 h održan je, prvi u nizu, Dan otvorenih vrata za projekt “I ja sam sportaš”.

Organizator ovog događaja je Športski savez invalida grada Vinkovaca koji, zajedno sa svojim partnerima, provodi projekt “I ja sam sportaš”, namijenjen osobama s invaliditetom i djeci s poteškoćama u razvoju. Ovim projektom nastoji se uključiti ovu skupinu društva u zajednicu kroz sportske aktivnosti, odnosno kroz besplatne treninge biciklizma, plivanja, atletike, streljaštva, taekwondo-a i stolnog tenisa. Dan otvorenih vrata održao se u prostorijama Saveza na adresi Ante Starčevića 57 (Mađarska škola).


Prisutne su pozdravili predsjednik Saveza Emil Gubica, dopredsjednik Saveza Anton Đerek, pročelnica Odjela za društvene djelatnosti grada Vinkovaca Andrea Vinković te koordinatorica projekta Ivana Magić Pavlović. Predstavljen je projekt te dosadašnji rezultati istoga, a prisutni su imali priliku zaigrati stolni tenis koristeći opremu koja je nabavljena kroz projekt. Športski savez invalida grada Vinkovaca zahvaljuje se svima na dolasku te ovim putem poziva sve zainteresirane osobe s invaliditetom i djecu s poteškoćama u razvoju da se pridruže nekoj od sportskih aktivnosti.

Za sva pitanja možete se javiti porukom na stranici Saveza, na mail adresu ssigvk@gmail.com te na broj mobitela 091 780 87 53. Idući Dan otvorenih vrata održat će se u rujnu, a točna lokacija i termin održavanja biti će objavljen na Facebook stranici Saveza te u lokalnim medijima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno