13 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Projekt MNK Aurelije bit će financiran u iznosu od 70%

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

”Veliki igrači malog nogometa” naziv je projekta kojeg je MNK Aurelia Futsal prijavila na natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2018. godini. Naime, spomenuti natječaj je početkom 2018. godine raspisao Središnji državni ured za šport i nakon valorizacije, projekt koji je prijavila Aurelia je prihvaćen. Na natječaj je pristiglo preko 1.200 projekata, a odobreno je 77.

Vrijednost projekta ”Veliki igrači malog nogometa” je 166.500,00 kn, a SDUŠ ga sufinancira sa 70%. Projekt je usmjeren isključivo na razvoj akademije i rada s mladima, a iz toga će se sufinancirati oprema za polaznike akademije, putovanja na međunarodne turnire, opremanje rehabilitacijsko-treninga čije je otvorenje planirano početkom rujna, edukacije za trenere, organiziranje turnira i druge aktivnosti koje će doprinjeti razvoju polaznika akademije i podizanju kvalitete rada.

U narednim tjednima klub će organizirati selekcijske treninge na kojima će vršiti upise igrača za novu sezonu, a najboljima ponuditi i mogućnost stipendiranja. Svi zainteresirani se mogu javiti već danas putem klupske Facebook stranice.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno