19 C
Vinkovci
Četvrtak, 28. rujna 2023.

Proljetni plesni spektakl plesnog studija Illusion

Više od autora

- vl promo-

Sutra s početkom u 18 sati ispred Gimnazije bit će održan cjelovečernji program „Proljetni ples” u izvedbi plesnog studija Illusion, a nastupit će preko 100 članova iz Osijeka i Vinkovaca.

Osnivačica, trenerica i koreografkinja Ivana Crnković-Noelle istaknula je kako su pripremili osamnaest koreografija koje su više puta nagrađene na međunarodnim i svjetskim natjecanjima. „Gledatelji će imati priliku vidjeti sve plesne stilove koje njegujemo u studiju i sve uzraste koje treniramo”, rekla je dodavši kako je predviđeno trajanje programa sat vremena. Ideja za ovakav događaj nastala je prošle godine kad su surađivali s Kulturnim centrom Vinkovci, Apello Fenixom i Coca Colom kako bi ljudima pokazali rad, trud i ulaganje u djecu s područja Vinkovaca, Osijeka i okolice, kaže.

ARHIVA

Na neki način time smo htjeli nagraditi plesačice i plesače jer su u kratkom razdoblju treniranja ostvarili iznimno velike rezultate na natjecanjima, što je Grad Vinkovci prepoznao. Na tome smo iznimno zahvalni, stoga smo odlučili napraviti plesni event „Proljetni ples” i prikazati gledateljima naša dostignuća”, pojašnjava.

Plesni studio Illusion na području Osijeka djeluje punih dvanaest godina, dok u Vinkovcima nešto više od tri. Plesače podučava jazz dance, mtv commercial, lyrical, jazz i break dance, a široj su javnosti poznati zbog Supertalenta gdje su prošli u polufinale i ostavili zapaženi uspjeh. Ujedno spaja ples i pjevanje, a isto tako svojim plesačima pruža razne angažmane i prilike za napredovanje u plesnom svijetu. Ističe i kako ih možete vidjeti u spotovima naših raznih estradnih izvođača kao što su: Vanna & Kameny, Mia Dimšić, Meri Andraković, Tragovi i mnogi drugi.

ARHIVA

Vjerujemo kako će sutra plesači napraviti pravi spektakl koji će zasigurno okupiti mnoštvo građana u vinkovačkoj pješačkoj zoni, a osmišljene koreografije natjerat će ih da i oni zaplešu u ritmu uz dobro raspoloženje koje će plesači donijeti. Tko zna, možda baš ovaj nastup nekome bude poticaj za priključivanje rasplesanoj ekipi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno