10 C
Vinkovci
Petak, 31. ožujka 2023.

Promocija debi albuma Ljubav, voda i sloboda grupe The Miceks održat će se 1. svibnja

Više od autora

- vl promo-

Grupa The Miceks održat će live nastup i svečano predstavljanje debi albuma koji se zove Ljubav, voda i sloboda. Happening će se održati u caffe baru Limun u Utrinama 1. svibnja s početkom u 20:30 sati.

Album koji je već sada digitalno dostupan na servisu Deezer službeno će biti objavljen i pušten u prodaju u Dancing Bear i sve ostale glazbene shopove od petka 4. svibnja.

Međutim, album ‘Ljubav, voda i sloboda’ će ekskuzivno biti dostupan već na 1. maj i to upravo na njegovoj koncertnoj promociji jer specijalno, samo te večeri od konobara će se moći naručiti ‘The Miceks – čaša finog vina + CD Ljubav, voda i sloboda. Cijena ovog superpića iznosit će promotivnih 50 kuna.

The Miceks su osnovani 2015. godine u kvartu Utrine, u jednoj od tamošnjih garaža popularno znanih kao Favele. Nadahnuti melodičnim, plesnim rock ‘n’ rollom, tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima oko nas te o vječnim pitanjima o ljubavi, nadi i slobodi.

Pjesme su autorsko djelo Alena Kraljića Kralje koji je afirmaciju, skladateljsko umijeće pa i rockersku reputaciju stekao i učvrstio kao član benda Majke, Bare i Plaćenici te Pips Chips i Videoclips.


Grupa je nakon singlova ‘Jesus, Stonesi i Ramonesi’ i ‘Mr. Boong’ kojima su 2016. i 2017. godine predstavili svoj zvuk, finalizirala 13 pjesama za novi album.

The Miceks se zahvaljuju svim prijateljima koji su ih podržali, vjernim fanovima i izdavaču Dancing Bearu koji ovu priliku koristi da vas još jednom pozove na Prvomajsku zabavu u caffe baru Limun, u Utrinama s grupom The Miceks i početkom u 20:30 sati.

Osim spomenutog autora i gitariste Alena Kraljića Kralje u bandu je također na gitari Bruno Žabek, za bas i klavijature je zadužen Miro Tabak, bubnjeve svira Benjamin Mjeržva Ze dok je za vokalne dionice zadužen Bruno Javor.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno