18 C
Vinkovci
Utorak, 6. lipnja 2023.

Promocija kampanje Postani policajac/policajka i u vukovarskom Veleučilištu Lavoslava Ružičke

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska akademija “Prvi hrvatski redarstvenik” provode kampanju „Postani policajac/policajka“ s ciljem informiranja o programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.

U sklopu aktivnosti, kojima se mladima želi što realnije približiti policijski poziv, policijske službenice za prevenciju Mirna Marić i Marina Škarica iz Ureda načelnika PU vukovarsko-srijemske, danas su na poziv Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru, sudjelovale na Danima karijera i otvorenih vrata, koje se održavalo u prostorijama Veleučilišta.


Policijske službenice za prevenciju “rade punom parom” te su i tom prilikom zainteresirale veliki broj studenata prezentirajući Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i uvijeta koje moraju zadovoljavati kandidati.

“Objave vezane uz kampanju pratite na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske akademije “Prvi hrvatski redarstvenik”, ali i na društvenim mrežama. Više informacija nalazi se na poveznici: Postani policajac/policajka. Ne oklijevajte, donesite odluku na vrijeme i pridružite nam se te postanite dio našeg tima. Čekamo vas!”, poručuju iz PU Vukovarsko-srijemske.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno