34 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. lipnja 2022.

Proton-Pack za hvatanje duhova na radost ‘velike i male djece’?!

Više od autora

- vl promo-

f_sony-proton-pack_uskoro-u-prodaji

Korporacija Sony službeno je objavila da je uspješno kreirala Proton Pack – proizvod namijenjen hvatanju materije iz paralelnih dimenzija! Proton Pack je opremljen najmodernijim minijaturnim supravodljivim sinkrotonom koji pojačava ubrizgane protone iz hidrogenske stanice plazme. Rezervoar s tekućim helijom održava supravodljive temperature, a aktivni krio-zamrzivač osigurava da vrijeme rada proizvoda uvelike nadilazi ono koje bi omogućio kriogenski srebrni usisavač. Prilagodljiva tehnologija usmjerava protonski mlaz na ergonomsku cijev koja udvostručuje jačinu aureole, a samim time i osigurava preciznost. Stražnji dio uređaja oblikovan poput ruksaka omogućuje psihokinetičku prilagodljivost kralježnici korisnika proizvoda na taj način eliminirajući sve moguće negativne posljedice korištenja uređaja.

U razvoju preko 30 godina, Proton Pack najnoviji je izum korporacije Sony. Težak 6,66 kilograma, Proton Pack sadržava identičan mod izdržljivosti koji imaju najnoviji Sonyjevi pametni telefoni Xperia, a koji korisniku omogućuju još dugotrajnije vrijeme trajanja baterije. Proton Pack integrira identičnu mogućnost usporene snimke kakvu imaju kamere iz Sonyjeve premium RX serije omogućavajući korisnicima hvatanje duhova u 960 frameova po sekundi te precizno snimanje njihovog kretanja u realnom vremenu. Tehnologija Near Field Communications omogućit će bežično spajanje Proton Packa s drugim Sonyjevim proizvodima poput BRAVIA televizora i Xperia pametnih telefona kako bi se snimljeni entiteti mogli pregledavati, prosljeđivati i dijeliti. Proton Pack je otporan na vodu i ljigu.

Inženjeri korporacije Sony razvili su Proton Pack u suradnji s nuklearnom inženjerkom i stručnjakom za municiju, doktoricom Jillian Holtzmann. Predsjednik i izvršni direktor korporacije Sony Kazua Hirai ovom je prilikom izjavio: „Savršenost Proton Packa o kojem su inženjeri diljem svijeta dugo sanjali, a za čiju prvotnu ideju je zaslužan dr. Egon Spengler sa Sveučilišta u Columbiji, primjer je Sonyjeve nemilosrdne težnje za inovacijom. To je proizvod koji će definitivno izazvati divljenje – nešto na što smo u kompaniji svakako ponosni.“

Proton Pack će se na teritoriju SAD-a započeti prodavati 15. srpnja, a u Hrvatskoj već od 28. srpnja ove godine.

 

VIŠE O PROTON-PACKU

 

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno