Foto: Warner/Dancing Bear press
Sir Rod Stewart, u trenutku kada se 1974. godine preselio u Ameriku i potpisao ugovor s Warner Bros. Records (danas Warner Records), bio je na putu da postane jedan od najuspješnijih glazbenika u povijesti. Tijekom sljedećih 27 godina rada uz svoju diskografsku kuću, Stewart je objavio neke od komercijalno najuspješnijih i kritički najhvaljenijih ploča svoje izvanredne karijere.
Sada se prisjećamo tog legendarnog početka uz novi vinilni box set “1975-1978” predivnog dizajna koji sadrži prva četiri Stewartova remasterirana albuma na vinilu izdana za Warner, plus bonus LP rijetkih i neobjavljenih studijskih snimki s ovih albuma: “Atlantic Crossing” (1975), “A Night on the Town” (1976), “Footloose & Fancy Free” (1977) i “Blondes Have More Fun” (1978).
“Nevjerojatan je osjećaj osvrnuti se na ovo doba vlastite karijere”, poručio je Stewart i nadodao: “Mislim da će obožavatelji uživati ​​u ovim pjesmama na vinilu. Znam da ja jesam.”
Box set “1975-1978” dostupan je putem pre-order linka, a službeni mu je izlazak u petak, 4. lipnja. Potražite ga u Dancing Bear prodavaonicama i putem web shopa.