Jessica Chastain kao Eve u istoimenom filmu | Photo: geektyrant.com

Predstavljena je prva fotografija akcijsko-kriminalističke drame “Eve” u kojoj Jessica Chastain portretira Evu, plaćenu ubojica, koja je nakon jedne greške primorana boriti se za vlastiti život. Osim nje, u filmu će se pojaviti i Colin Farrell, Common, John Malkovich i Geena Davis.

Film Eve je u medijima podigao prašinu još prije nego što je startala njegova produkcija, a Chastainova je posredstvom društvenih mreža bila kritizirana zbog svog pristanka da radi sa Matthew Newtonom, koji je višetruko bio uhićen zbog navodnog nasilja nad ženama.

Newton je 2007. godine optužen zbog zastrašivanja i povrede svoje tadašnje djevojke, a navodno je u kolovozu 2010. u predvorju hotelske sobe u Rimu, udario jednu drugu djevojku koja je radi toga pretrpjela potres mozga i iščašenje vilice. Newton je prekinuo s radom na filmu još u kolovozu, a iza kamere ga je zamijenio za nagradu BAFTA nominiranii Tate Taylor.

Chastainova je svoju prvu nominaciju za Oscara imala zahvaljujući upravo radu sa Taylorom na filmu “Tajni život kućnih pomoćnica” koji predstavlja adaptaciju romana Kathryn Stockett. Od tada, Taylor je snimio biografiju o Jamesu Brownu, “Get On Up”, u kojoj se u glavnoj ulozi pojavio Chadwick Boseman i film “Djevojka u vlaku” u kojem je glavnu ulogu odglumila Emily Blunt.

Osim filma “Eve”, Taylor nam za slijedeću godinu sprema i horor “Ma” zbog kojeg je ponovo surađivao sa Octavijom Spencer, još jednom zvijezdom filma “Tajnog života kućnih pomoćnica”.

Chastain se prošle godine godine pojavila u biografsko-povijesnoj drami “Woman Walks Ahead”, a u budućnosti ćemo je gledati u filmovima “Dark Phoenix” i “Ono: 2. poglavlje”, kriminalističkom “The Good Nurse”, biografskoj-glazbenoj drami “George And Tammy”, akcijskom trileru “355”, akcijskoj-avanturističkoj priči “The Division”, biografsko-romantičnoj drami “Seducing Ingrid Bergmann” i akcijskoj ZF drami “Painkiller Jane”.

Film Eve se trenutno nalazi u fazi produkcije i bio je jedan od najatraktivnijih naslova na ovogodišnjem američkom filmskom marketu.