25 C
Vinkovci
Srijeda, 6. srpnja 2022.

“Puste navike” i ritam gradskog betona u novom singlu Rebel Stara

Više od autora

- vl promo-


Neposredno pred izlazak albuma “Početak i kraj” na gramofonskoj ploči, Rebel Star predstavlja drugi video singl sa jednog od najboljih albuma u regiji iz prošle godine i to za magičnu “Puste navike”. Video u režiji Đurđice Gajić i s karizmatičnom Majom Nikolić u glavnoj ulozi pogledajte na zvaničnom YouTube kanalu benda, a album je dostupan na svim digitalnim platformama, kao i na Bandcampu.

REBEL STAR: Puste navike (video), 2022 | foto: Đurđica Gajić

Video za “Puste navike” sniman je tokom povratničkih nastupa benda u Novom Sadu i Beogradu krajem ožujka ove godine. “Ovo je slika Beograda iz vizure čoveka koji svako jutro mora da ustane i u gradu proživi dan koji verovatno neće biti spektakularan.” komentar je vječnog optimiste i autora pjesme Željka Markuša.

“Ovakvu pesmu mogao je da napiše samo Željko: ritam betona kao podloga, rapsodija gitara u gradskom prevozu i sve to usred grada koji je počeo da se budi nakon pandemije. Sve to slikano veštom kamerom Đurđice Gajić”, zadovoljan je Milan Glavaški.

REBEL STAR: Puste navike (video), 2022 | foto: Đurđica Gajić

Album “Početak i kraj”, koji su zajedničkim snagama objavili Pop Depresija iz Beograda i Geenger Records iz Zagreba, svoj život počeo je krajem listopada prošle godine. Milan Glavaški je na prvom bendovskom albumu posle šest godina okupio izuzetnu ekipu muzičara svih generacija a u postavi benda na koncertima su  – Željko Markuš, Zvonka Obajdin, Daniel Rodik, Ernest Džananović i Goran Ritoša.  Milan i bend već rade na novim pesmama, a do kraja godine planiraju da sviraju i predstave stare i nove hitove svuda gdje ih pozovu. Album “Početak i kraj” na bijelom vinilu i u limitiranom tiražu biće dostupan do kraja meseca, a pre-order je aktivan još nekoliko dana ovdje.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno