26 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

Radno vrijeme upravnih poslova vraća se na staro

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Policijska uprava vukovarsko-srijemska javlja kako se od ponedjeljka, 31. svibnja, radno vrijeme referade upravnih poslova, državljanstva i stranaca u Vinkovcima vraća na staro – svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

“Obavještavamo građane kako je od ponedjeljka, 31. svibnja, izmijenjeno radno vrijeme upravnih poslova, državljanstva i stranaca u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj u Vinkovcima, odnosno vraćeno je na staro radno vrijeme. Uredovno vrijeme šaltera za stranke je od 7,30 do 14,30 sati svakim radnim danom, a utorkom od 9 do 16,30 sati”, stoji u priopćenju.

I u ostalim policijskim postajama na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske u Iloku, Otoku, Županji, Tovarniku i Vrbanji radno vrijeme upravnih poslova sa strankama je svaki radni dan od 7,30 do 14,30 sati, utorkom od 9 do 16,30 sati, izuzev Postaje granične policije Tovarnik i Postaje granične policije Vrbanja koje ponedjeljkom rade od 9 do 16,30 sati.

Detaljne informacije o radnom vremenu i kontakt telefonske brojeve referada upravnih poslova, državljanstva i stranaca možete pronaći OVDJE.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno