16 C
Vinkovci
Nedjelja, 3. srpnja 2022.

Radotić: Zaista je čast i zadovoljstvo da se mogu nazvati trenerom Cibalije

Više od autora

- vl promo-


Nogometaši Cibalije još su nešto više od dva tjedna na odmoru, a zatim se vraćaju na travnjak kada će započeti pripreme u koje će ih povesti Tomislav Radotić. Novi trener momčadi sigurno će moći, uz Andriju Bubnjara, Adama Nikolića, Roberta Perića-Komšića, Edisa Smajića, računati i na Filipa Jazvića koji je također produžio ugovor.  

Nakon što je zabilježen prvi odlazak u vidu Mateja Jelića, došlo je vrijeme i za prvo novo ime u Cibaliji, a radi se o mladom vrataru Ivanu Križanoviću koji će zaoštriti konkurenciju Filipu Kovačeviću. Križanović je prošle sezone branio boje zaprešićkog Intera, a svoj nogometni put započeo je u NK HAŠK Zagreb.

„Zaista je čast i zadovoljstvo da se mogu nazvati trenerom Cibalije. Zajednički ciljevi i ambicije koje imamo su nam se poklopili, tako da je to svakako razlog zbog kojega je došlo do dogovora između kluba i mene. Volio bih napraviti iskorak, kako privatni tako i klupski i u rezultatskom, ali i organizacijskom smislu s nekakvim novim idejama, zasigurno da u tom segmentu ima puno prostora za napredak i to je nekakav primarni cilj”, rekao je Radotić.

Igrački kadar ne bi mu trebao biti nepoznanica jer kroz međusobne oglede koje je imao s Cibalijom vrlo dobro je analizirao momčad i upoznao se s manama i vrlinama koje momčad ima.

„S obzirom da smo igrali u istom rangu natjecanja upoznat sam s kvalitetom igrača, načelno smo već nekakve dogovore postigli, no sigurno da će se roster mijenjati. Nadam se da ćemo se pojačati tijekom ljeta, pokušati zadržati stožerne igrače što je iznimno bitno jer s time će ići i ambicije, vjerujem da će gospodin Tomić napraviti sve što može da imamo konkurentnu momčad u ligi koja će biti puno teža i zahtjevnija nego što je bila protekle sezone”, navodi novi trener Nebeskoplavih.

Šef stručnog stožera dao odgovora na pitanje kakvu će Cibaliju navijači gledati u sezoni koja je pred nama.

„Kao treneru prvi mi je cilj da igrači koji budu igrali za Cibaliju budu svjesni imena kluba i koga predstavljaju i da s takvim gradom izlazimo na teren. Bitno mi je da organizacijski sve bude dobro posloženo, da imamo glavu i rep i prepoznatljiv stil igre koji će se definirati na osnovu kadara s kojim budemo raspolagali, ali da to bude jedna kvalitetna i kompaktna ekipa”, ističe Radotić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno