19 C
Vinkovci
Petak, 27. svibnja 2022.

Redatelj Johna Wicka, Chad Stahelski će snimiti novog Gorštaka

Više od autora

- vl promo-
f_chad-stahelski_rebot_highlander_ST

Legendarni ‘Gorštak’ (Highlander, 1986.) će dobiti svoj reboot, a za kompaniju Lionsgate režirat će ga Chad Stahelski. Film se sprema još od 2003, a do sada su kao redatelji najavljivani Justin Lin, Juan Carlos Fresnadillo i Cedric Nicolas-Troyan. Sad je napokon i zvanično potvrđeno da će na kormilu ipak bit Stahelski.

‘Veliki sam obožavatelj originala koje sam gledao još dok sam bio u srednjoj školi. Sjajna priča o  besmrtnosti, ljubavi i identitetu koja je prožeta mitologijom’, izjavio je Stahelski za The Hollywood Reporter.

Film će producirati Neal H. Moritz i Peter Davis, a još se traga za scenaristom. U originalnom Gorštaku pojavljuju se Christopher Lambert kao Connor MacLeod, Sean Connery kao Juan Sanchez Villa-Lobos Ramirez i Clancy Brown koji portretira barbara Kurgana. Priča je pratila besmrtna bića koja se međusobno bore za vlast. Franšiza se sastoji od pet filmova, a posljednji je bio TV film kanala Syfy. Također su snimljene i dvije TV serije.

Chad Stahelski je trenutno zaokupljen radom na ‘John Wick: Chapter 2’ koji će u kino distribuciju krenuti 2. veljače. [Filmofil.ba]

KINO NAJAVA: HIGHLANDER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno