23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Remasteriran i prvi album Prljavaca s Mladenom Bodalecom

Više od autora

- vl promo-
m_prljavo-kazaliste_zlatne-godine_remaster_IS

I tako se vraćamo u pradavnu 1985. godinu kada su najpopularniji regionalni rokeri PRLJAVO KAZALIŠTE izdali svoju peti studijski album pod naslovom ‘Zlatne godine’.  To je ujedno i prvi album Prljavaca na kojem je vokalistom posato Mladen Bodalec. Ne treba ni napominjati kako su album, među ostalim obilježile naslovna pjesma ‘Zlatne godine’, ‘Ne zovi mama doktora’ i odlična balada ‘Ma kog me Boga za tebe pitaju’.

m_prljavo-kazaliste_zlatne-godine_remaster_STSuzy / Hit Records vam donose reizdanje albuma Prljavog kazališta ‘Zlatne godine’ sa kompletno digitalno remasteriranim snimkama pjesama.

Osim ‘novaka’ Mladena Bodaleca, koji je zamijenio legendarnog Davorina Bogovića, i Jasenka Houre koji je potpisao sve pjesme sa albuma (izuzev Sladoled, Olja Dubroja), na snimanju albuma sudjelovali su još i Marijan Brkić na gitari, Ninoslav Hrastek na basu te nezamijenjivi bubnjar Tihomer Fileš, jedini orginalni član Kazališta, naravno uz Jasenka Houru.

Popis pjesama: Ne zovi mama doktora / Pod sretnom zvijezdom mi smo rođeni / Zlatne godine / Sladoled / Dan za danom / Moja djevojka je otišla u armiju / U krevetu mom, u nojevoj barci / Groblje slonova / Ma kog me Boga za tebe pitaju

VIDEO: Ma kog’ me Boga za tebe pitaju

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno