-4 C
Vinkovci
Četvrtak, 9. veljače 2023.

Rezerve nas novim singlom “Podstanar” vraćaju u dane djetinjstva

Više od autora

- vl promo-

Nova pjesma makarskih Rezervi “Podstanar” povest će vas na emotivno putovanje u neka bolja, prošla vremena djetinjstva kada je vaš osjećaj života bio energičniji i potentniji, dani bili ispunjeni avanturama odrastanja, a ulice su pružale iskustvo otkrivanja novih svjetova. Svojim umjetničkim talentom pretvaranja očitog i činjeničnog u simbolično i emotivno, Rezerve će vas opet osvojiti na prvu ako im dopustite da vas zavedu i povedu svojim putevima u neke bolje svjetove na koje ste možda u buci svakodnevice zaboravili ili si ih niste ni dopustili sanjati. Bolji svijet postoji, a njega najčešće nalazimo u pjesmi, glazbi, idealiziranoj slici svijeta koja nam toliko treba. On je i ideja o kojoj Rezerve pjevaju.

Video spot “Podstanara” zabavan je i maštovit te prati nostalgičnu notu priče o odrastanju, a veseli ritam pjesme inspirirao je Ivanu Keran za plesnu koreografiju glavnoga lika čiju ulogu je sâma utjelovila. Ulice njihovog djetinjstva u slici je oživio Milan Latković, a o novom spotu ekipa Rezervi ponosno kaže: “Milan od početka razumije našu priču, a iz nekog razloga savršeno doživi i naše pjesme. Tehnički, on je dio benda sviđalo se to njemu ili ne. Ono što mi ne uspijemo do kraja objasniti kroz glazbu, Miki skroji u videu. Nama nedostaje to ludovanje po ulicama, vožnje biciklom i ostali neredi koje nosi odrastanje pa nam je Milan taj svijet i stvorio. Imamo osjećaj da djeca danas manje maštaju, a više su vezana za mobitele i virtualnu stvarnost. Ovo je pjesma o bajkama, a mi smo imali sreću da smo skupili bajkovitu ekipu: ovo je najbolja glumačka postava u Hrvatskoj!”


Njihov feel-good melodični zvuk u kombinaciji s vječnom vatrom bunta i potrebe za slobodom i/ili osobnom pravdom, njihovo je najmoćnije oružje kojim će razoružati i najveće skeptike. Povratak u prošlost s Rezervama je ugodno iskustvo, sjećanja i emocije su to koje su već u nama, a oni će ga za vas prizvati svojim toplim zvukom. Ako pak niste živjeli 80-te, ovo je jedinstvena prilika da otkrijete magiju te dekade o kojoj svi pričaju.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno