1 C
Vinkovci
Srijeda, 7. prosinca 2022.

Riddley Scott najavio snimanje filma The Battle Of Britain

Više od autora

- vl promo-Na osnovu pisanja Varietya proslavljeni britanski reditelj Ridley Scott će za filmski studio 20th Century Fox režirati i producirati film o Drugom svjetskom ratu pod nazivom THE BATTLE OF BRITAIN. Scenarij za film je djelo mladog Matthewa Ortona.

Projekt je aktualan od 2016. godine, a trebala bi ga producirati Scottova producentska kuća – Scott Free i Safe House Pictures.

‘Bitka za Britaniju’ (The Battle Of Britain) je bila vojna operacija Britanske Kraljevske avijacije (Royal Air Force – RAF) kojom su branili Otok od Hitlerove nacističke Njemačke i njihovih zračnih snaga – Luftwaffea, i to od 10. srpnja do 31 listopada 1940. godine. ‘Bitka za Britaniju’ je bio prvi veliki poraz Nijemaca i zaustavio je njihove planove za invaziju Velike Britanije.

Ridley Scott, kao i mnogobrojni fanovi serijala, sa nestrpljenjem očekuju premijeru filma ‘Alien: Savez’ koji će se zbiti 18. svibnja i predstavljat će novo poglavlje u Alien sagi. Scott je režirao original iz 1979. i svojevrsni prequel ‘Prometej’ iz 2012, a sada i njegov nastavak, a i najavio je još mnoštvo filmova iz Alien franšize.

Također trenutno sprema ‘All The Money In The World’ o kidnapiranju J. Paula Gettya 1973. godine, te film ‘The Cartel’ koji će raditi pod okriljem filmskog studija 20th Century Fox na osnovu bestelera Dona Winslowa, priču o korumpiranom policajcu u njujorškoj policiji.

TRAILER 2 / ALIEN: SAVEZ [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno