Nakon što su se publici predstavili odličnom pjesmom “Zaustavi vrijeme” riječka grupa Projekt predstavlja singl i videospot “10DODeset”. Autor teksta je Andrija Zrinski, koji je sa Vedranom Vučkovićem napisao i glazbu, za aranžman su zaslužni Filip Goleš, Vedran Vučković i Andrija Zrinski, a pjesmu je producirao, miksao i masterirao Matej Zec u riječkom studiju G.I.S.
Članovi Projekta o singlu kažu: “Zahvaljujući Pjevačkom zboru mladih Josip Kaplan iz Rijeke uspjeli smo dobiti aranžman upravo kakav smo zamišljali. Ovim putem im želimo još jednom zahvaliti!”.
Zanimljivost je da su spot za pjesmu “10DODeset” snimili, režirali ali i preuzeli ulogu glavnih glumaca poznata TV voditeljica Marina Parlov Buljubašić i njezin suprug, hrvatski vaterpolski reprezentativac, osvajač europskog i svjetskog prvenstva, Olimpijskih igara te brojnih drugih odličja Ivan Buljubašić. Projekt na taj način nastoji pratiti ideju da za određeni dio kreativnih poduhvata okuplja ljude različitih profila i koristi priliku da širi svoju malu “obitelj” .
Marina i Ivan (autori spota) o spotu kažu sljedeće: “Osim što nam je bio veliki izazov, jer se radi o našem prvom profesionalnom angažmanu, bilo nam je izuzetno zadovoljstvo snimati spot za glazbu u koju sto posto vjerujemo. Pjesma nam je odmah ušla u uho i sama od sebe je nametnula tematiku životnog ciklusa ljubavne veze prožete usponima i padovima, ali s happy endom, jer u ljubavi nema odustajanja.”.
Projekt čini skupina riječkih iskusnih glazbenika koji pod zajedničkim nazivom djeluju od jeseni 2018. godine. Početak zajedničkog rada obilježavaju snimanjem tri singla u studiju GIS nedaleko Rijeke, nakon čega slijedi suradnja s izdavačkom kućom Aquarius Records.