Šajzerbiterlemon je beogradski punk rock band formiran 2014. godine. Prije nekoliko dana (10. svibnja) svoj su debi album “Iza naših zidova” objavili pod okriljem domaće nezavisne etikete Geenger Records.

“Iza naših zidova” je nastao tijekom 2017. i 2018. godine, snimljen je, miksan i masteriran od rujna do prosinca prošle godine u studiju Digimedia u Beogradu. Dizajn omota je potpisao Vukadin Filipović.

“U ovaj val sirove energije je utkano sve ono najiskrenije i najdublje iz nas, sve ono što ne znamo reći nikako drugačije nego ovako. Hvala svima koji su bili tu, svima koji su tu sada i onima koji tek dolaze. ” – izjavili su članovi banda.

Album donosi osam novih pjesma ukupnog trajanja od nešto manje od 30 minuta a za pjesme “O idolima” i “Sneg” možete pogledati i pripadajuće video spotove.

Šajzerbiterlemon su 2017. godine objavili ep kojega možete preslušati na bandcampu. Band i danas djeluje kao trio u sastavu: Ana Đurović na bubnju, Mario Marković na bas gitari te Jovan Sibinović na vokalu i gitari.