28 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Sanacija vodovodne mreže u ulici Matije Antuna Reljkovića

Više od autora

- vl promo-


Trenutno se izvode na ulici Matije Antuna Reljkovića, a u ovoj fazi pokrivaju zahvate na sanaciji vodovodne mreže te rekonstrukciji nogostupa i opločnika u navedenoj ulici.

Ovaj kontinuirani trud da vinkovačke ulice zablistaju u novom ruhu, ostvaren je u suradnji Vinkovačkog vodovoda i Grada Vinkovaca.

Izvođači su poodmakli sa zemljanim radovima na nogostupima te su sada koncentrirani na uglu Reljkovićeve ulice i ulice Vladimira Nazora. Do sutra će ulica biti zatvorena za promet, a tada je također predviđen završetak radova, ukoliko naravno ne bude nepredviđenih problema.

Primarni cilj ovih zahvata je rekonstrukcija i zamjena dotrajalih vodovodnih cijevi, a potom slijedi uređivanje asfaltnog dijela. Osim ulice Marije Antuna Reljkovića, rekonstrukcija vodovodne mreže najavljena je za Istarsku ulicu, na kojoj bi radovi započeli već sljedeći tjedan. Uz Reljkovićevu i Istarsku te prethodno rekonstruiranu Glagoljašku ulicu, ove se godine planira uređenje ostatka ulica u kojima dotrajalost infrastrukture predstavlja problem.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno