10 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Scarlett Johansson glumit će u filmu Ghost In The Shell

Više od autora

- vl promo-f_ghost-in-the-schell_scarlett-johanssen-glumi_ST_SI

Poznati filmski studio Paramount obznanio je na svom Twitteru prvu fotografiju Scarlett Johansson, genetski unaprijeđene cyborg-policajke iz protuterorističkog odjela Public Security Section 9, koja će se naći u glavnoj ulozi američkog filma GHOST IN THE SHELL, rađenog prema jednoj od najpopularnijih japanskih manga franšiza autora Matoko Kusanagija …

Za sada je o filmu poznato vrlo malo detalja osim da ga režira Rupert Sanders i da će glavni lik, policajka Scarlett u futurističkom svijetu ganjati zlog hakera i super-zločinca.

Scarlett Johansson je mnogima najpoznatija po ulozi u Avengers filmovima kao Black Widow, a imala je zapaženih uloga u mnogim SF filmovima među kojima bismo svakako istaknuli Lucy, u kojem je doista bila odlična.

Mada mnogi fanovi originalne mange smatraju da je američka adaptacija ‘Ghost In The Shell’ franšize svojevrsno svetogrđe, ipak vjerujemo da će Scarlett pomoći da ljudi ipak pohrle u kina 2017., kada bi trebala biti održana premijera.

Nakon objave ove fotografije, mnogi su protestirali i zbog toga što Azijatkinju u distopijskom Japanu 21. stoljeća tumači bijela glumica, pa već padaju i teške riječi na račun Sandersa i Paramounta, mada će se u filmu naći i obilje azijskih glumaca. Najčešće spominjane glumice koje su prema obožavateljima franšize trebale utjeloviti glavni lik policajke Kusanagi su Rinko Kikuchi (Babel, Pacific Rim), Chiaki Kuriyama (Kill Bill) i Meiling Melancon (X-Men: The Last Stand, Rush Hour 2). [Vijesti-X-com]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno