28 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Septica najavila povratničku mega turneju u 21. Mikrofoniji

Više od autora

- vl promo-

Nakon zagonetnog povlačenja s glazbene scene, vinkovački diplaško-karaokaški klecmer pleh ansambl Septica službeno najavljuje ponovno okupljanje i koncertnu turneju o kojoj se u zadnje vrijeme pisalo, govorilo, ali i nijekalo.

Da bi ušutkali zle jezike i kako ne bi sve ostalo samo mrtvo slovo na papiru, band je pristao ekskluzivno gostovati u Mikrofoniji za pamćenje – dvadesetprvoj po redu, popraćenoj brojnom publikom u prijenosu uživo na valovima Radija Vinkovci i live streamingom na radijskom YouTube kanalu.

Podsjećamo kako posljednje zajedničko pojavljivanje Septice na stageu pamtimo s prošlogodišnje dodjele kazališne nagrade “Joza’”, nakon kojega su se članovi razišli bez riječi, prestaju komunicirati, a međusobnu netrpeljivost pokazali su i time što prestaju pratiti jedan drugoga na društvenim mrežama.

Pažljivi kroničari rado će spomenuti i činjenicu kako je kroz sastav do sada prošao niz vrsnih glazbenika, koji su listom odustajali od stresnog života rock zvijezda zbog poteškoća s nošenjem tereta slave, problemima s intenzivnim izvanbračnim životom i poligamijom.


Zato je kao grom iz vedra neba odjeknula vijest kako se bend ponovno okupio, uvježbava material za treći album i počinje s koncertnim nastupima!

I to već sutra, 11. ožujka! Kao ishodišna točka turneje znakovitoga naziva “Poljoprivredno zlo tour’” izabrano je okupljalište pobosutljanskog polusvijeta, opskurni ugostiteljsko – kvizaški objekt “Craft bar Valens’” u matičnim Vinkovcima.

Uz vesele napitnice i provjerene hitove – sve o mega turneji, novom albumu, propaloj suradnji s limenim orkestrom ratne mornarice Obale bjelokosti i planovima za budućnost doznali smo iz prve ruke od mrzovoljnih članova ansambla Septica: MC Dr. Kuća, MC Evajeumoran, DJ Prikoprčitelj i DJ Saučešće.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno