24 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Šest pionira Cibalije u Medulinu na selekciji HNS-a

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr
Kako smo i najavili, šest pionira Cibalije nalazi se u Medulinu, gdje nastupaju za selekciju NS Osijek na proljetnom selektivnom turniru središta HNS-a. 
Andro Papac, Ivan Pratnemer, Luka Ivanković, Vid Totar, Stipe Niče i Luka Bartolović će se svojim igrama pokušati nametnuti izborniku U-15 reprezentacije Sretenu Ćuku i na taj način zaslužiti poziv u najmlađu nacionalnu vrstu.
U prva četiri dana selekcija NS Osijeka ostvarila je 3 pobjede, protiv NS Rijeka, NS Zagreb i NS Split, dok su danas u vrlo napetoj utakmici minimalno poraženi 1:0 od selekcije ZNS, koju većinom čine pioniri iz zagrebačkog Dinama i Lokomotive. Sutra ih očekuje zadnja utakmica protiv selekcije NS Sjever.
Ovo je velika čast za igrače Cibalije i njihovog trenera Tomislava Čuljka, jer treba pogledati daleko u prošlost i pronaći kada je čak šest igrača Cibalije došlo na korak do reprezentacije.
Vjerujemo da nas uskoro očekuje još puno lijepih vijesti i da će na adresu Cibalije doći pozivi za nacionalnu vrstu kojima se svi nadaju, a koje su naši dečki itekako zaslužili.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno