10 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Silente objavili svoj treći album Malo magle, malo mjesečine a s njim i novi singl Nije išla u detalje

Više od autora

- vl promo-

Nedovršeni album grupe Silente konačno je dovršen. Materijal “Malo magle, malo mjesečine” nastao je 2015. godine, a bend se zaustavio usred uvježbavanja i priprema za snimanje. U prosincu 2017. bend opet ulazi u studio, dovršava započeto te dodatno nadopunjuje materijal nekim novim stvarima.

Autori 13 pjesama s albuma su Sanin i Tibor Karamehmedović, a bend je snimao u sastavu Tibor Karamehmedović – gitare, Sanin Karamehmedović – bas, Ivuša Gojan – bubnjevi, Doris Kosović – vokal i Šimun Končić – klavijature. Album je sniman u studiju Morris u Zagrebu, a produkciju potpisuje frontmen benda Tibor Karamehmedović.S novim albumom bend Silente objavio je i novi singl. Pjesma “Nije išla u detalje” službeni je singl s novog albuma i označava kraj sukcesivnog objavljivanja pjesama na društvenim mrežama koje je bend označavao rednim brojem i hash tagom #malomaglemalomjesecine. Ostatak neobjavljenih pjesama može se preslušati isključivo kupnjom albuma ili na službenom online streaming servisu Deezer.

Bend je najavio i veliki koncert u Domu sportova u Zagrebu 10. studenog 2018., a ulaznice se mogu kupiti na stranicama Eventima.


Popis pjesama s albuma Malo magle, malo mjesečine:
 1. Sve su moje pjesme iste
 2. Krvoloci
 3. Nije išla u detalje
 4. Kao i toliko puta prije
 5. Kao nekakvi stražari
 6. Nađi nekog poput njega
 7. Ti sebe ne znaš
 8. Dvije riječi
 9. Ako te ikada sretnem
 10. Voda ispod mosta
 11. Falange
 12. Kao i toliko puta prije (akustična verzija)
 13. Malo magle, malo mjesečine

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno