18 C
Vinkovci
Četvrtak, 1. lipnja 2023.

SINGLE TJEDNA: The Siids – Giving Myself To You (2018.)

Više od autora

- vl promo-

Nakon pjesama ‘Meaningless/Weightless’ i ‘Lovers’, The Siids predstavljaju novi singl Giving Myself To You. On je dio konceptualne priče, za kojega će uskoro biti završen i prateći video u režiji Kristijana Vučkovića. Videospot će biti predstavljen početkom svibnja na ekskluzivnoj promociji u Zagrebu na još uvijek tajnom mjestu!

Riječki duo The Siids čine Stanislav Grdaković i Darko Terlević koje je publika do sada imala priliku slušati kao članove benda Morso. Kao duo inspiriran modernim zvukom te kombinacijom indie i electro pop/rock zvuka djeluju od kraja 2017. godine, a dugogodišnja suradnja s renomiranim umjetnikom Kristijanom Vučkovićem rezultirala je impresivnim audiovizualnim konceptom.

Privukli su pozornost već debitanskom pjesmom, oduševili su s isprepletenim videospotovima čija priča finalni čin dobiva u pjesmi ‘Giving Myself To You’ koja zatvara ovu trilogiju, ali svakako otvara vrata perspektivnoj glazbenoj budućnosti.

The Siids daju naslutiti da će iz njihove kreativne radionice izaći još iznenađenja, te da se od njih u 2018. godini može puno očekivati, kako u imaginarnim kreativnim audio vizualnim scenarijima tako i na hrvatskoj, ali i široj glazbenoj sceni.

Nakladnik: Polak Media, 2018.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno