MANGROOVE, 2015. / Photo: Aquarius records press

Pjesma Laka sam najavljuje novi, četvrti po redu, studijski uradak grupe Mangroove. Album naziva “Srce” ugledati će svjetlo dana ove jeseni te predstavlja novu stepenicu u radu benda, a u jesen ulazimo plesno, ljubavno i lako.

Mangroove: Laka sam, ovitak singla, 2018. / Photo: Aquarius records press

“Za 15 godina ljubavi i zajedničkog rada te 4 godine braka odlučili smo napraviti četvrti album i proslaviti ljubav i život, u najširem smislu te riječi. Najava novog albuma singl je “Laka sam” koji je ujedno prava ljubavna pjesma za Tonija. Sve su naše pjesme – priče iz našeg života na ovaj ili onaj način i svaki album je pričao o nama, ali “Laka sam” baš nekako najjasnije i do sada najjavnije progovara o toj ljubavi.”, kaže Željka Veverec.

Autorski dvojac i ovoga puta su Željka Veverec i Toni Starešinić, tekst potpisuje Željka dok su za aranžman zaslužni Mangrooveovci – Silvio, Leo, Toni i Željka. Za produkciju se pobrinuo Zvonimir Dusper Dus, koji je za singl napravio i svoju verziju, i to onu spremnu za plesne DJ setove.

Na bubnjevima i tamburinu bio je Silvio Bočić, Hohner String Performer te prepoznatljiva flauta opet je Leo Beslać, Toni Starešinić odsvirao je Moog sub37, Dave Smith mophox4 i Korg SV1 electric piano, Hrvoje Nikšić odradio je sound FX, a uvijek ugodan vokal Mangroova je Željka Veverec.

Željka Veverec, 2018. / Photo: Aquarius records press

Singl “Laka sam” prati i videospot, sniman na tajnim lokacijama diljem svemira, svoju premijeru je imao u emisiji Top.hr pretprošle nedjelje a sada ga možete pogledati i u nastavku.