15 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Skydanceu uspjelo okupiti ekipu Apolla 13 za snimanje SF novele Seveneves

Više od autora

- vl promo-

f_seveneves_u-produkciji-skaydancea_ST

Američka filmska i televizijska produkcijska kompanija Skydance uspjela je okupiti tim koji je zaslužan za povijesno-dokumentarnu dramu ‘Apollo 13’ iz 1995. radi ekranizacije SF novele ‘Seveneves’.


Ekipu čine scenarista Bill Broyles, režiser, producent i dvostruki oskarovac Ron Howard, te producent Brian Grazer. Ostatak produkcijskog tima čine David Ellison iz Skydancea, te Dana Goldberg i Erica Huggins. SF novela ‘Seveneves’ objavljena je 2015, a napisao ju je američki pisac i dizajner video igara Neal Stephenson. Donosi trodijelnu priču o apokaliptičnim događajima koji su od Zemlje napravili tempiranu bombu, a ljude primorali na borbu za opstanak.

Ostvarenja koja će nam Skydance predstaviti u narednom razdoblju su ‘Star Trek Beyond’ (22. srpnja) i akcijski triler ‘Jack Reacher: Never Go Back’ (21. listopada) u kojem ćemo kao Jacka Reachera ponovno gledati Toma Cruisea. Za 13. siječnja naredne godine najavili su objavljivanje akcijskog SF trilera ‘Geostorm’, a za 24. ožujak SF triler ‘Life’. [Filmofil.ba]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno