18 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Slash i Myles Kennedy & The Conspiratrs objavili novi singl Driving Rain

Više od autora

- vl promo-
Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators predstavili su najnoviju pjesmu, a uz objavu singla Slash je otkrio i detalje vezane uz novi album.

Najavni singl albuma, “Driving Rain”, Slash opisuje: “Jako dobro se sjećam kada sam prvi put odsvirao ovaj riff kada sam bio s dečkima u dvorani u New Hampshireu za vrijeme “World On Fire” turneje. To je bila cool gitaristička dionica koju smo tad sviruckali, a od tog trena, za vrijeme putovanja pjesma se u mojim mislima jednostavno nastavila razvijati. Sve skupa smo složili ove godine kad je Myles smislio odličnu melodiju za pjesmu.”

Myles Kennedy dodaje: “Riff podsjeća na stare stvari grupe Aerosmith. Ima taj neodoljivi
funk štih. Tekstualno, to je priča o nekome čiji je posao vezan uz putovanja – može to biti glazbenik, ali može se odnositi i na putujućeg trgovca.”

Novi album “Living The Dream” će u suradnji s Roadrunner Recordsom biti objavljen za Slashov vlastiti label Snakepit Records, a u prodaji će biti od 21. rujna.

“Living The Dream” nasljednik je albuma iz 2014. – “World On Fire”, četvrti je Slashov samostalni projekt i treći album na kojemu sudjeluju pjevač Myles Kennedy, bubnjar Brent Fitz, basist Todd Kerns i gitarist Frank Sidoris.

Za ovaj album, Slash i ekipa iz benda ponovo su se udružili s glazbenim producentom Michaelom “Elvis” Basketteom koji, među ostalima surađuje i s Alter Bridgeom, Iggyjem Popom i Incubusom. Dizajn albuma potpisuje renomirani vizualni umjetnik Ron English. [Mixer.hr]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno