26 C
Vinkovci
Nedjelja, 23. lipnja 2024.

Slavko Grgić predsjednik novoosnovanog DP-a Otok

Više od autora

Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Slavko Grgić izabran je za prvog predsjednika novoosnovanog ogranka Domovinskog pokreta u Otoku. Rezultat je to za vikend održane Osnivačke skupine stranke na kojoj su, uz šest članova Predsjedništva, na potpredsjednička mjesta izabrane Katica Novoselac i Jasna Klarić.

Nastavak je to dosadašnjeg aktivnog rada vijećnika DP-a u aktualnom sazivu Gradskog vijeća Otoka sa svrhom okrupnjavanja članstva i organizacijskog jačanja na korist mjesta i mještana, poruka je otočke Osnivačke skupštine.

Targetirano je kako Otok i Komletinci moraju biti područje otvaranja novih radnih mjesta i bolje demografske politike kako bi se osigurali uvjeti za ostanak obitelji na ovim prostorima.


U narednom razdoblju DP-ovci će naglasak staviti na nova zapošljavanja kroz jednake mogućnosti za sve, mjere za poboljšanje demografske slike, kao i potpore razvoju na svim poljima, dok bilo kakve insinuacije na radnje suprotne Zakonu trebaju biti eliminirane, poručili su.

Najavili su predan rad ogranka Domovinskog pokreta u Otoku i Komletincima kako bi postigli zacrtano, a do preuzimanju vodstva na sljedećim lokalnim izborima, poručili su.

Povezani članci

Posljednje objavljeno