16 C
Vinkovci
Četvrtak, 23. svibnja 2024.

Slavonija najbolja ruralna destinacija, Rujana Bušić Srpak djelatnica godine

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Na tradicionalnom susretu turističkih djelatnika – Danima hrvatskog turizma (DHT) u Šibeniku dodijeljen je prvi dio ovogodišnjih nagrada najboljima u turizmu, među kojima i 20 djelatnika u isto toliko kategorija, a 10 glavnih nagrada bit će uručeno danas na završnici DHT-a.

Dani hrvatskog turizma predstavljaju najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatske, a kroz višednevni program DHT-a tradicionalno se obilježava turistička godina u Republici Hrvatskoj.

Turistička zajednica grada Vinkovaca na Danima hrvatskog turizma sudjeluje na stručnim predavanjima, radionicama, prezentacijama i radnim sastancima na kojima se sažima turistička i gospodarska postignuća, komentiraju aktualne teme vezane uz turizam te prezentiraju turistički potencijali za daljnji razvoj i učinkovitije pozicioniranje hrvatskog turizma.


Ove godine regija Slavonija, odnosno pet slavonskih županija, proglašena je najboljom ruralnom destinacijom, a direktorica TZ Vukovarsko-srijemske županije Vinkovčanka Rujana Bušić Srpak proglašena je djelatnicom godine u sustavu turističkih zajednica.

Uz ministricu turizma i sporta Nikolinu Brnjac, nagrade su uručivali i direktor HTZ-a Kristjan Staničić, predsjednik HGK Luka Burilović, gradonačelnik Šibenika Željko Burić i drugi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno