17 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.

Slavonski ju-jitsu savez najbolji na Prvenstvu Hrvatske

Više od autora

- vl promo-

Nakon što je u studenom Slavonski ju-jitsu savez bio drugi u ukupnom poretku tijekom juniorskog i seniorskog Prvenstva Hrvatske u grapplingu, ovoga puta ostvareno je prvo mjesto na Prvenstvu Hrvatske u uzrastu od 7 do 17 godina.

Osim pehara za prvo mjesto u ukupnom poretku, natjecatelji našeg saveza okitili su se sa 16 zlatnih medalja, a pridodali su još deset srebrnih i devet brončanih odličja. Što se tiče pojedinačnih uspjeha kluba Ju-jitsu kluba Vinkovačkih roda, do dvije zlatne medalje stigla je Petra Očevčić, a po jednom zlato otišlo je oko vrata Brune Banovac i Noe Reljanovića.FOTO: Vinkovačke rode

Srebro su zasluženo osvojili Laura Kramaček, Leon Dolić i David Krizmanić. Krizmanić je također uzeo i broncu, baš kao i Noel Konečni i Laura Kramaček.

Blizu medalje bili su četvrtoplasirani Vanja Mandek, Patrik Kramaček, Josip Brnjić, Noa Milković i Patrik Kožul, dok su na petom mjestu završili Andrija Tufekčić i Vigo Konečni, a istu poziciju u drugoj disciplini zauzeo je srebrni Leon Dolić.

FOTO: Vinkovačke rode

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno