21 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Slender Man – On ulazi u glavu poput virusa koji vas tjera na zlo…

Više od autora

- vl promo-


Najpoznatiji izmišljeni natprirodni lik i svojevrsna horor ikona dolazi na velika platna i to u najstrašnijoj horor priči ovog proljeća!

Slender Man je sve samo ne još jedna klasična horor priča nego svojevrsni horor fenomen koji je zaludio mlade diljem svijeta. Pojavio se 2009. u obliku jezivog mema koji se brzo proširio internetom i postao ultimativni hit i izvor inspiracije za razne (zabavne) horor priče. Da je trend Slander Mana sve samo ne bezazlena šala pokazao je tragični događaj iz 2014. godine koji se dogodio u američkom gradu Wisconsinu kada su dvije djevojke izbole svoju prijateljicu uz objašnjenje kako je ona bila žrtva Slender Mana te je istoimeni film donekle inspiriran upravo tom tragedijom.

Slender Mana se povezuje s misterioznim nestajanjima, s najvećim strahovima i naravno – okrutnim stradavanjima. Ova tajanstvena figura koja se prikazuje kao tanki, neprirodno visoki čovjek bez glave i lica, potaknuti će vas da se zapitate što je stvarnost a što samo vaša mašta.

Radnja filma odvija se u malom gradiću u Massachusettsu gdje četiri srednjoškolke izvode ritual s ciljem razotkrivanja opasnog Slander Mana. Kada jedna od njih misteriozno nestane, djevojke počinju sumnjati da se radi o još jednoj žrtvi upravo Slander Mana.

Zastrašujući nestanci, smrt i konstantna opasnost i strah ostavit će vas prikovanima za vaša sjedala a još dugo nakon filma imat ćete osjećaj da vas netko promatra. Možete li ga vidjeti?

Horor o Slender Manu u domaća kina stiže ovog proljeća!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno