U noći 29./30. nepoznati počinitelj ili više njih provalili su u ostavu s alatom na gradilištu istočne obilaznice u Vinkovcima u Brčanskoj ulici. Otuđena je veća količina električnog alata. Iznos ukupne materijalne šteta bit će poznat po dostavljenom odštetnom zahtjevu.

Na poljoprivrednom zemljištu „Selište“ kod Privlake, sa zemljišta 60-godišnajkinje iz Privlake pobrano je i otuđeno oko tri tisuće kilograma paprike, kupusa i tikvica. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Stanje u prometu

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je devet prometnih nesreća, od čega šest prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta; dvije prometne nesreća u kojima su ukupno dvije osobe lakše ozlijeđene (Vinkovci, Cerić) i jedna prometne nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

U subotu, 31. kolovoza, oko 14,30 sati, 26-godišnjak iz Donjeg Novog Sela, upravljao je osobnim vozilom „VW Golf“ novogradiških registracijskih oznaka, krećući se cestom Đeletovci-Nijemci, iz smjera Đeletovaca u smjeru Nijemaca.

Uslijed neprilagođene brzine kretanja, 26-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom te sletio vozilom u odvodni kanal. U prevrtanju vozila na krov, 26-godišnjak je zadobio teže tjelesne ozlijede te preminuo na mjestu prometne nesreće.