23 C
Vinkovci
Petak, 24. svibnja 2024.

Snažnom pjesmom Iva Ajduković u novom poglavlju karijere

Više od autora

- vl promo-

Nova snažna balada rođene Sinjanke Ive Ajduković „Praštam ti” jedna je od novijih ulaza na 90,2. Pjesma je to koja govori o preljubu i neuzvraćenoj ljubavi te kod svakog slušatelja izaziva duboke emocije, a pjesmu prati i odličan novi spot.


Glazbu za pjesmu skladao je Davor Mirić, aranžman je napravio Vojan Koceić, dok su tekst zajedno pisale Iva Ajduković i Smiljana Mirat. Na pjesmi je također radio poznati i sveprisutni glazbenik, kompozitor Ante Gelo koji je svoj doprinos dao aranžmanom za gudače, a posljednji dodir svojim odličnim vokalom dala je Iva koja već dugi niz godina s njim surađuje surađuje pjevajuči u Gelo Bandu. „S Davorom (Dujom) Mirićem sviram deset godina. On je imao neku pjesmu koju je dugo držao u ladici. Njegova prijateljica gospođa Smiljana Mirat mu je dala neke tekstove koje je ona zapisivala na putu do posla. Kako je on tad imao 20tak godina rekla mu je – Duje ti si muzikalan i sviraš, ti ćeš od ovoga nešto napraviti, tako da smo tekst zajedno presložili i stvorili krajnji produkt”, ispirčala nam je zanimljiva glazbenica.

U spotu osim Ive glumi i njezina najveća ljubav i podrška, njezin suprug Marko Marović. Za snimanje spota zaslužna je ekipa iz Pilot Studija. Pjesmom „Praštam ti” Iva je najavila svoj nastup na šibenskoj šansoni koji je oduševio publiku.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno