34 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. lipnja 2022.

Steve Wolfman otkriva koga to voli ludo

Više od autora

- vl promo-

m_steve-wolfman-band_volim-ludo_single

Splitski blues rock sastav STEVE WOLFMAN BAND predstavlja pjesmu Volim ludo, već četvrti singl s istoimenog albuma, koji je objavljen krajem 2014. godine. ‘Volim ludo’ je prekrasna ljubavna balada, na tragu bezvremenskih, romantičnih evergreena Jamesa Browna, a zanimljivo je da je upravo u ovoj pjesmi Steve Wolfman pronašao inspiraciju za naslove dva studijska albuma (Na pola puta između stvarnog i sanjanog i Volim ludo). Pjesma je stvorena još 80-ih godina, u vrijeme kad je domaća rock scena bujala te je kroz godine stekla kultni status u splitskim urbanim krugovima.

Steve kaže: ‘Morao sam je kad tad snimiti jer bi mi ekipa iz kvarta slomila kosti, tj. jako zamirila jer su u to vrijeme na nju povatali sve svoje cure i/ili današnje supruge. Dakle, Volim ludo je jedan tip predsvadbene pjesme i od nje očekujem da mi poveća broj nastupa na pirevima i sličnim obiteljskim svečanostima, a tu je, znamo, prava lova.’

Pjesma ‘Volim ludo’ je snimljena u studiju ‘Master’, autor glazbe i teksta je Stevo Vučković, a glazbenu produkciju potpisuju Tomislav Mrduljaš, Sašan Ćirković, Stevo Vučković i Vojan Koceić.

AUDIO Volim ludo

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno