2 C
Vinkovci
Utorak, 6. prosinca 2022.

Sting objavio pop rock album nakon više od deset godina

Više od autora

- vl promo-m_sting_57th-and-9th_album-u-prodaji_coverLegendarni Sting predstavlja novo studijsko izdanje ’57th & 9th’ (Interscope / Universal Music), najavljeno singlom ‘I Can’t Stop Thinking About You’. Novo 12. studijsko izdanje prvi je Stingov pop/rock album u više od deset godina.

Album 57th & 9th sniman je u suradnji s njegovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom (gitara) i Vinniem Colaiutaom (bubnjevi). Iščekivano izdanje također bilježi suradnje s glazbenicima kao što su bubnjar Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses) i gitarist Lyle Workman, te Tex-Mex bend The Last Bandoleros.

‘Sve se desilo vrlo brzo, i veoma spontano. Moja ideja je uvijek da iznenadim sebe i ljude s kojima radim, a nadam se i slušatelje.’ – veli Sting o novom izdanju.

Novi studijski album naziv je dobio prema križanju na Manhattanu koje je Sting svakog dana prelazio dok je hodao prema studiju u Hell’s Kitchenu. Produkcijom izdanja ’57th & 9th’ pozabavio se Martin Kierszenbaum, a Sting o albumu nadodaje – ‘Radi se o istraživanju i putovanju, o cesti koja vodi u nepoznato. Na albumu smo završili s nečim što je energično i glasno, no istovremeno i promišljeno’

m_sting_57th-and-9th_album-u-prodaji_ST

Studijski album 57th & 9th donosi ukupno 10 potpuno novih pjesama u standardnom izdanju, a hrvatskoj je publici dostupan u fizičkom i digitalnom obliku.
Popis pjesama – standardno izdanje: I Can’t Stop Thinking About You / 50,000 / Down, Down, Down / One Fine Day / Pretty Young Soldier / Petrol Head / Heading South On The Great North Road / If You Can’t Love Me / Inshallah / The Empty Chair

STING: I CAN’T STOP THINKING ABOUT YOU [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno