-3 C
Vinkovci
Srijeda, 8. veljače 2023.

Što nam krije Odred otpisanih?

Više od autora

- vl promo-

Warner Bros. Pictures okupio je najveće zvijezde i smjestio ih u svoj novi film ODRED OTPISANIH (Suicide Squad, 2016.), te na velike ek­rane donio najveće negativce DC Comics’ tima koje su Robert Kanigher i Ross stvorili davne 1959. godine.

Skupina jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvo­ru visoke sigurnosti, regrutirani su za tajni zadatak vladine a­gentice Amande Waller (Viola Davis). Pod nazivom Odred otpisanih kreću u pogibeljnu misiju, preopasnu za obične snage sigurnosti i vojske, koja ima je dodijeljena u zamjenu za odre­đene povlastice.

U glavnim ulogama našli su se Will Smith, dva puta nominiran za nagradu Oscar, kao Deadshot, Joel Kinnaman kao Rick Flagg, Jai Courtney kao Captain Boomerang, Margot Robbie kao Harley Quinn, Cara Delevingne je Enchantress, Jared Leto, dobi­tnik nagrade Oscar u ulozi Jokera te mnogi drugi.

Režiju potpisuje David Ayer, redatelj filma ‘Fury’, producenti su Charles Roven, producent filmova ‘Vitez tame’ te nadolazećeg fil­ma Batman V Superman: Zora pravednika, te Richard Suckle producent filma Američki varalice. Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson i Geoff Johns su se našli u ulozi izvršnih producenata.

Film ‘Odred otpisanih’ u distribuciji Blitz film i video moći ćete pogledati u kinima od 4. kolovoza.

Do tada uživajte u traileru uz glazbu legendarne gru­pe Queen.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno